Rekrytera

Har ni ett bra verktyg för hantering av jobbansökningar och öppna intresseanmälningar?


Är hanteringen av alla ansökningar tidskrävande? Får kandidaterna besked inom rimlig tid?
Det du behöver är ett enkelt och smart rekryteringsverktyg!

Skapa annons

Använd en av era standardmallar eller välj att skapa en helt ny annons. Ange datumintervall, publiceringskanaler och justera eventuellt det automatiska bekräftelsemejlet. Annonsen är klar för publicering.

Publiceringskanaler

Du väljer var annonsen ska publiceras, exempelvis:
  • Hemsidan och/eller intranätet
  • Blocket jobb
  • CareerBuilder
  • Platsbanken

Hantera kandidater

Ett genomtänkt gränssnitt gör det enkelt att hantera kandidater även för rekryteringsansvariga som sällan använder Rekrytera. Här finns bland annat möjlighet att:
  • Statusföra och sortera kandidater
  • Föra anteckningar
  • Göra individuella prioriteringar
  • Göra mejlutskick till valda kandidater eller grupper

Behörighet

Välj vilka chefer och/eller medarbetare som ska få behörighet att hantera kandidaterna.

Rapporter

Genom smidiga rapporter kan du enkelt avläsa varifrån kandidaterna kommer och var det är lönsamt att annonsera. Självklart kan du också ta fram sammanställning över pågående och avslutade rekryteringar. Intresserad av hur många rekryteringar/tillsättningar/sökande ni hade förra året? Inga problem ange datumintervall och skapa sammanställning.

Drift och Support

Rekrytera körs som en molntjänst på webbserver som tillhandahålls av Webday. 24-timmars övervakning och dagliga backuper ingår. Systemet är enkelt att använda och innehåller en detaljerad hjälpfunktion, men ibland uppstår ändå frågor. Gratis telefonsupport ingår.

Skräddarsydd version av Rekrytera

Vi har lagt vårt fokus på att skapa en grundversion som innehåller det mesta och som upplevs som enkelt att ta till sig. Rekrytera är användarvänligt och har ett naturligt processflöde. Men vi vill leverera system som fungerar precis som du vill ha det. Saknar ni funktioner eller har önskemål om systemets utformning? Vi anpassar och skräddarsyr gärna er version av Rekrytera för att matcha era önskemål.

Rekryteras styrka är att det är enkelt och intuitivt att använda vilket underlättar för chefer som rekryterar lite mer sällan. Vi upplever att Webday jobbar med kundens bästa för ögonen vilket gör att Rekrytera också är kundanpassat och användarvänligt för administratören.

 

Urban Forsbring


Personalchef, Deromegruppen

demo

Boka en demo

Fyll in nedan formulär så kontaktar vi er för att boka ett tillfälle som passar er
bäst för en kosnadsfri demo av våra lösningar.