Kompetensbanken

Full koll på företagets samlade kompetensresurser?

Söker du ett enkelt och okomplicerat verktyg för kompetensinventering som även innehåller stöd för utvecklingssamtal samt möjlighet att hantera interna kurser / certifikat?
Då kommer du gilla Kompetensbanken!

Individuella medarbetarprofiler

En ‘Kompetensbank’ ska innehålla aktuella uppgifter. Låt medarbetarna själva uppdatera sina personliga profiler med utbildningar, erfarenheter och önskade utvecklingsområden. I samband med utvecklingssamtal går närmaste chef och medarbetare igenom innehållet i personlig profil.

Rapporter och profilmatchning

”Vilka av våra medarbetare har goda kunskaper i spanska och objektorienterad programmering?”  eller ”Vilka av våra medarbetare har inte gått vår obligatoriska introduktionsutbildning?” Med detaljerade urvalsmöjligheter får du via rapportgeneratorn fram exakt den information du är intresserad av. Resultatet presenteras antingen i form av en lista som visar medarbetare på individnivå eller i form av stapeldiagram som visar den procentuella fördelningen.

Kursadministration

Publicera era interna kurser i er kursplan. Via Kursadministrationen skickar du smidigt kallelse/inbjudan och tar fram deltagarlistor.  Vid markering av Närvaro uppdateras automatiskt medarbetarens personliga profil. Tester och kursutvärdering kan givetvis kopplas till respektive kurs.

Digitala utbildningar

Jobbar ni med digitala utbildningar? Publicera dem i Kompetensbanken och gör dem lättillgängliga för medarbetarna.

Utvecklingssamtal och Lönesamtal

Att skapa och hantera utvecklings-/lönesamtal är enkelt, du väljer dokumentmall och publicerar. Både medarbetare och närmaste chef har möjlighet till individuella anteckningar. Som Administratör har du full koll på status avseende genomförda samtal.

Drift och Support

Kompetensbanken körs som en molntjänst på webbserver som tillhandahålls av Webday. 24-timmars övervakning och dagliga backuper ingår. Systemet är enkelt att använda och innehåller en detaljerad hjälpfunktion, men ibland uppstår ändå frågor. Gratis telefonsupport ingår.

Skräddarsydd version av Kompetensbanken

Vi har lagt vårt fokus på att skapa en grundversion som innehåller det mesta och som upplevs som enkelt att ta till sig. Kompetensbanken är användarvänligt och har ett naturligt processflöde. Vi vill leverera system som fungerar precis som du vill ha det. Saknar ni funktioner eller har önskemål om systemets utformning? Vi anpassar och skräddarsyr gärna er version av Kompetensbanken för att matcha era önskemål.

Kompetensbanken har hjälpt oss både att definiera och tydliggöra våra befattningar samt att hitta en bra struktur och modell att arbeta strategiskt med personalutveckling i allmänhet och kompetensutveckling i synnerhet. Webday är en bra samtalspartner och lyhörda mot våra önskemål.

Claes Carlberg

Personalchef, KG Knutsson AB

demo

Boka en demo

Fyll in nedan formulär så kontaktar vi er för att boka ett tillfälle som passar er
bäst för en kosnadsfri demo av våra lösningar.