Rekrytera

Har ni ett bra verktyg för hantering av jobbansökningar och öppna intresseanmälningar?


 

Topp_rekrytera

 
Är hanteringen av alla ansökningar tidskrävande? Får kandidaterna besked inom rimlig tid?
Det du behöver är ett enkelt och smart rekryteringsverktyg!

 

Skapa och publicera annonser

Använd en av era standardmallar eller välj att skapa en helt ny annons. Ange datumintervall, publiceringskanaler och justera eventuellt det automatiska bekräftelsemejlet. Annonsen är klar för publicering på er hemsida, ert intranät eller Platsbanken.

 

Hantera kandidater
Ett genomtänkt gränssnitt gör det enkelt att hantera kandidater även för rekryteringsansvariga som sällan använder Rekrytera. Här finns bland annat möjlighet att:
•    Statusföra och sortera kandidater
•    Föra anteckningar
•    Göra individuella prioriteringar
•    Göra mejlutskick till valda kandidater eller grupper

 

Mejlutskick
Använd ett av era standardsvar eller komponera eget svar. Välj ut enskilda kandidater eller grupper som mottagare. På mindre än en minut kan du meddela att en tjänst är tillsatt.

 

Drift och Support
Rekrytera körs som en molntjänst på webbserver som tillhandahålls av Webday. 24-timmars övervakning och dagliga backuper ingår.

Systemet är enkelt att använda och innehåller en detaljerad hjälpfunktion, men ibland uppstår ändå frågor. Gratis telefonsupport ingår.

 

Skräddarsydd version av Rekrytera
Vi har lagt vårt fokus på att skapa en grundversion som innehåller det mesta och som upplevs som enkelt att ta till sig. Rekrytera är användarvänligt och har ett naturligt processflöde. Men vi vill leverera system som fungerar precis som du vill ha det. Saknar ni funktioner eller har önskemål om systemets utformning? Vi anpassar och skräddarsyr gärna er version av Rekrytera för att matcha era önskemål.

Kundreferens

”Vi har arbetat med Webday sedan 2008. Det system vi har använt mest är Rekrytera där vi utifrån ett befintligt skal kunnat skapa ett lättmanövrerat rekryteringsverktyg som vi använder till både ordinarie rekrytering och till vår semesterrekrytering, då vi ska fylla över 1000 semestervakanser inför varje sommar. Som kund hos Webday står man alltid i centrum och får snabbt hjälp. Samarbetet är olika intensivt i perioder men vi har alltid fått snabba, smarta och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter våra behov. Rekrytera har gjort vardagen för våra rekryterare betydligt enklare.”

 

Malin Tidstrand

Personalspecialist, VTD - Västsvensk Tidningsdistribution